Kamasean Matthews

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamaséan Yoce Matthews (gumelar di Jakarta, Indonesia, 30 Juni 1995; umur 24 taun) nyaéta saurang panyanyi ti Indonésia. Anjeunna mangrupa finalis dina pasanggiri bakat Indonesian Idol usum katujuh.

Daptar lagu anu ditembangkeun di Indonesian Idol[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]