Kamasean Matthews

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kamaséan Yoce Matthews (gumelar di Jakarta, Indonesia, 30 Juni 1995; umur 22 taun) nyaéta saurang panyanyi ti Indonésia. Anjeunna mangrupa finalis dina pasanggiri bakat Indonesian Idol usum katujuh.

Daptar lagu anu ditembangkeun di Indonesian Idol[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]