Agnes Monica

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Agnes Monica Muljoto atawa nu leuwih kasohor di umum mah salaku Agnes Monica nya éta salasahiji panyanyi Indonésia nu geus ngadunya.[1] Lahir di Jakarta dina tanggal 1 Juli 1986 nu mangrupa anak ti Jenny Siswono jeung Suprapto.[1] Hobi Agnés nya éta ice skating jeung badminton nu sok dilakonan ku manéhna dina kasibukanana minangka panyanyi, artis, béntang iklan jeung presenter nu dilakonanna ti leuleutik taun 1990.[1]

Pikeun kalancaran karirna Agnes teu nuluykeun kuliahna di Jurusan Hukum Universitas Pelita Harapan. Agnés nyokot cuti dina ahir taun 2006.[1] Di pertengahan taun 2009, Agnes nuluykeun kuliah di OSU Amérika Sarikat mawa Program Distance Education Jurusan Political Science.[1] Salian ti prestasi diajar nu alus, kahirupan pribadi Agnes ogé teu masalah. Salian ti sababaraha gosip ngeunaan hubungan jeung sebelebritis Indonesia, kayaning Bams Samson, Afgan, jeung Rezky Aditya.[1] Agnes Monica jadi tren di kalanagan rumaja, salian ti sukses nyanyi sukses ogé meunang sababaraha pangajén.[2]

Sumber[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg