Agnéz Mo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Agnes Monica)
Jump to navigation Jump to search
Agnéz Mo
Potrét Agnez Mo
Agnes dina acara AMI Award taun 2004.
Gumelar Agnés Monica Muljoto
1 Juli 1986 (1986-07-01) (yuswa 31)
Jakarta, Indonésia
Padumukan Jakarta, Indonésia
Kabangsaan Indonésia
Pagawéan
  • Panyanyi
  • panulis lagu
  • produser
  • panyipta lagu
  • aktris
  • panari
  • presénter
  • designer pakéan
Taun aktip 1992–present
Agama Kristen Protéstan
Sepuh Ricky Muljoto
Jenny Siswono
Kulawargi
  • Steve Muljoto
  • Chloe Xaviera
Karir musik
Aliran
Alat musik
Lébel
Maén di
Situs web
agnezmo.com

Agnés Monica Muljoto leuwih dipikawanohna Agnés Monica atawa Agnéz Mo (gumelar di Jakarta, 1 Juli 1986; umur 31 taun) nyaéta salah saurang panyanyi asal Indonésia anu geus ngadunya.[1] Agnés anak ti Jenny Siswono jeung Suprapto.[1] Hobi Agnés nyaéta ice skating jeung badminton nu sok dilakonan ku manéhna dina kasibukanana minangka panyanyi, artis, béntang iklan jeung presenter nu dilakonanna ti leuleutik taun 1990.[1]

Pikeun kalancaran karirna Agnes teu nuluykeun kuliahna di Jurusan Hukum Universitas Pelita Harapan. Agnés nyokot cuti dina ahir taun 2006.[1] Di pertengahan taun 2009, Agnes nuluykeun kuliah di OSU Amérika Sarikat mawa Program Distance Education Jurusan Political Science.[1] Salian ti prestasi diajar nu alus, kahirupan pribadi Agnes ogé teu masalah. Salian ti sababaraha gosip ngeunaan hubungan jeung sebelebritis Indonesia, kayaning Bams Samson, Afgan, jeung Rezky Aditya.[1] Agnes Monica jadi tren di kalanagan rumaja, salian ti sukses nyanyi sukses ogé meunang sababaraha pangajén.[2]

Sumber[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg