Lompat ke isi

Agnéz Mo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Agnéz Mo
Potrét Agnez Mo
Agnes Monica dina acara AMI Award taun 2004.
GumelarAgnés Monica Muljoto
1 Juli 1986 (1986-07-01) (yuswa 37)
Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonesia
Pagawéan
KolotnaRicky Muljoto
Jenny Siswono
Kulawarga
  • Steve Muljoto
  • Chloe Xaviera
Karir musik
Aliran
Alat musik
Lébel
Maén di
Situs web
[[1]]

Agnés Monica Muljoto leuwih dipikawanohna Agnés Monica atawa Agnéz Mo (gumelar di Jakarta, 1 Juli 1986; umur 37 taun) nyaéta salah saurang panyanyi asal Indonesia anu geus ngadunya.[1] Agnés Monica anak ti Jenny Siswono jeung Suprapto.[1] Hobi Agnés Monica nyaéta ice skating jeung badminton nu sok dilakonan ku manéhna dina kasibukanana minangka panyanyi, artis, béntang iklan jeung presenter nu dilakonanna ti leuleutik taun 1990.[1]

Pikeun kalancaran karirna Agnes Monica teu nuluykeun kuliahna di Jurusan Hukum Universitas Pelita Harapan. Agnés Monica nyokot cuti dina ahir taun 2006.[1] Di pertengahan taun 2009, Agnes nuluykeun kuliah di OSU Amérika Sarikat mawa Program Distance Education Jurusan Political Science.[1] Salian ti prestasi diajar nu alus, kahirupan pribadi Agnes Monica ogé teu masalah. Salian ti sababaraha gosip ngeunaan hubungan jeung sebelebritis Indonesia, kayaning Bams Samson, Afgan, jeung Rezky Aditya.[1] Agnes Monica jadi tren di kalanagan rumaja, salian ti sukses nyanyi sukses ogé meunang sababaraha pangajén.[2]

Sumber[édit | édit sumber]