Agnéz Mo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agnéz Mo
Potrét Agnez Mo
Agnes dina acara AMI Award taun 2004.
GumelarAgnés Monica Muljoto
1 Juli 1986 (1986-07-01) (yuswa 33)
Jakarta, Indonésia
PadumukanJakarta, Indonésia
KabangsaanIndonésia
Pagawéan
  • Panyanyi
  • panulis lagu
  • produser
  • panyipta lagu
  • aktris
  • panari
  • presénter
  • designer pakéan
Taun aktip1992–present
AgamaKristen Protéstan
SepuhRicky Muljoto
Jenny Siswono
Kulawargi
  • Steve Muljoto
  • Chloe Xaviera
Karir musik
Aliran
Alat musik
Lébel
Maén di
Situs web
agnezmo.com

Agnés Monica Muljoto leuwih dipikawanohna Agnés Monica atawa Agnéz Mo (gumelar di Jakarta, 1 Juli 1986; umur 33 taun) nyaéta salah saurang panyanyi asal Indonésia anu geus ngadunya.[1] Agnés anak ti Jenny Siswono jeung Suprapto.[1] Hobi Agnés nyaéta ice skating jeung badminton nu sok dilakonan ku manéhna dina kasibukanana minangka panyanyi, artis, béntang iklan jeung presenter nu dilakonanna ti leuleutik taun 1990.[1]

Pikeun kalancaran karirna Agnes teu nuluykeun kuliahna di Jurusan Hukum Universitas Pelita Harapan. Agnés nyokot cuti dina ahir taun 2006.[1] Di pertengahan taun 2009, Agnes nuluykeun kuliah di OSU Amérika Sarikat mawa Program Distance Education Jurusan Political Science.[1] Salian ti prestasi diajar nu alus, kahirupan pribadi Agnes ogé teu masalah. Salian ti sababaraha gosip ngeunaan hubungan jeung sebelebritis Indonesia, kayaning Bams Samson, Afgan, jeung Rezky Aditya.[1] Agnes Monica jadi tren di kalanagan rumaja, salian ti sukses nyanyi sukses ogé meunang sababaraha pangajén.[2]

Sumber[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg