Kampung Bali, Tanah Abang, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Kampung Bali
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Tanah Abang

Kampung Bali nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg