Kampung Baru, Seruway, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kampung Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanSeruway

Kampung Baru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Seruway, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Seruway, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg