Kampung Baru , Timang gajah, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kampung Baru
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kampung Baru
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanTimang gajah

Kampung Baru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Timang gajah, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Timang gajah, Bener Meriah