Kampung Jawa, Pesisir Tengah, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kampung Jawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanPesisir Tengah

Kampung Jawa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pesisir Tengah, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pesisir Tengah, Pesisir Kulon