Pesisir Tengah, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pesisir Tengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténPesisir Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.13.01
Désa/kalurahan-

Pesisir Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesisir Kulon Citakan:Pesisir Tengah, Pesisir Kulon