Kampung Rawa, Johar Baru, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Kampung Rawa
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Johar Baru

Kampung Rawa nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Johar Baru, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg