Kapuloan Ashmore jeung Cartier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kapuloan Ashmore jeung Cartier is located in Bumi
Kapuloan Ashmore jeung Cartier
Kapuloan Ashmore jeung Cartier (Bumi)
Kapulon Ashmore jeung Cartier

Téritori Kapuloan Ashmore jeung Cartier mangrupa hiji téritori luar Australia nu ngawengku dua grup kapuloan di Samudra Hindia aya dina juru lémpéng buana kalér-kuloneun Australia jeung kiduleun Roté, Indonésia.

Sumber[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


12°15′30″S 123°02′30″E / 12.258333333333°S 123.04166666667°E / -12.258333333333; 123.04166666667


Countries.png