Kapuloan Ashmore jeung Cartier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kapuloan Ashmore jeung Cartier is located in Bumi
Kapuloan Ashmore jeung Cartier
Kapuloan Ashmore jeung Cartier (Bumi)
Kapulon Ashmore jeung Cartier

Téritori Kapuloan Ashmore jeung Cartier mangrupakeun hiji téritori luar Australia nu ngawengku dua grup kapuloan di Samudra Hindia aya dina juru lémpéng buana kalér-kuloneun Australia jeung kiduleun Roté, Indonésia.

Sumber[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png

Koordinat: 12°15′30″S 123°02′30″E / 12.25833°S 123.04167°E / -12.25833; 123.04167