Kapuloan Ashmore jeung Cartier

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lua error in Modul:Location_map at line 510: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indian Ocean" does not exist.

Kapulon Ashmore jeung Cartier

Téritori Kapuloan Ashmore jeung Cartier mangrupa hiji téritori luar Australia nu ngawengku dua grup kapuloan di Samudra Hindia aya dina juru lémpéng buana kalér-kuloneun Australia jeung kiduleun Roté, Indonésia.

Sumber[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Koordinat: 12°15′30″S 123°02′30″E / 12.25833°S 123.04167°E / -12.25833; 123.04167


Countries.png