Kapuloan Laut Karang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Kapuloan Laut Karang
Peta Téritori Kapuloan Laut Karang

Téritori Kapuloan Laut Karang ngawengku hiji grup kapuloan jeung karang leutik jeung kalobaannanateu didumukan di Laut Karang, kalér-wétaneun Queensland, Australia. Sahiji-hijina pulo nu didumukan nya éta Pulo Willis.

19°05′27″S 150°54′06″E / 19.090833333333°S 150.90166666667°E / -19.090833333333; 150.90166666667


Countries.png