Kapuloan Laut Karang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Peta Kapuloan Laut Karang
Peta Téritori Kapuloan Laut Karang

Téritori Kapuloan Laut Karang ngawengku hiji grup kapuloan jeung karang leutik jeung kalobaannanateu didumukan di Laut Karang, kalér-wétaneun Queensland, Australia. Sahiji-hijina pulo nu didumukan nyaéta Pulo Willis.

Koordinat: 19°05′27″S 150°54′06″E / 19.09083°S 150.90167°E / -19.09083; 150.90167


Countries.png