Karédok, Jatigedé, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karédok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanJatigedé

Karédok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatigedé, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg