Karédok, Jatigedé, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karédok
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Jatigedé

Karédok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatigedé, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg