Karét Téngsin, Tanah Abang, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Karét Téngsin
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Tanah Abang

Karét Téngsin nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg