Karét Téngsin, Tanah Abang, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Karét Téngsin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanTanah Abang

Karét Téngsin nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg