Karang Anyar, Beringin, Deli Serdang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karang Anyar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Kacamatan Beringin

Karang Anyar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Beringin, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Beringin, Deli Serdang


Gnome-home.svg