Karang Anyar, Sawah Besar, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Karang Anyar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Sawah Besar

Karang Anyar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sawah Besar, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg