Karang Rejo, Bukit, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karang Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBukit

Karang Rejo nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bukit, Bener Meriah