Karang Tengah, Tangerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karang Tengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaTangerang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.71.12
Désa/kalurahan-

Karang Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia. Citakan:Karang Tengah, Tangerang