Karanganyar, Cililin, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karanganyar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCililin

Karanganyar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.