Karangsari, Angsana, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanAngsana

Karangsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Angsana, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg