Karawaci, Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karawaci

Peta lokasi Kacamatan Karawaci
Propinsi Banten
Kota Tangerang
Camat temi mulyadi
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 16 kalurahan

Karawaci nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Karawaci, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png