Kareung Ateuh, Indra Jaya, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kareung Ateuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanIndra Jaya

Kareung Ateuh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Indra Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Indra Jaya, Aceh Jaya