Karnivora

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ngeunaan hiji ordo di kelas Mammalia, tingali Carnivora
Pikeun kagunaan séjén tina Karnivora, tempo Karnivora (disambiguasi).

Hiji karnivora hartina 'nu dahar daging' (Latin, carne 'daging' jeung vorare 'teureuy') nyaéta hiji mahluk hirup nu miboga tanaga jeung nutrisina ti cara ngadahar utamina jaringan sato, boh liwat prédasi atanapi mulung.[1][2]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nutrient Requirements: Carnivores. Duane E. Ullrey. Encyclopedia of Animal Science.
  2. Mammals: Carnivores. Duane E. Ullrey. Encyclopedia of Animal Science.

Citakan:Biological interaction-footer Citakan:Feeding Citakan:Modelling ecosystems


Nulis.jpg