Carnivora

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Ngeunaan sadaya mahluk hirup nu daharna daging, tingali Karnivora
Carnivora
Temporal range: 42–0 Ma
Eosén Tengah nepi ka Kiwari
Lodaya Cina Kidul
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Infrakelas: Eutheria
Superorder: Laurasiatheria
Order: Carnivora
Bowdich, 1821
Famili

Carnivora (ti Basa Latin carō (carn-) "daging", + vorāre "teureuy") ngawengku kira-kira 280 jenis mammalia. Carnivora mangrupa ordo nu pangragamna dina sagi ukuran ti sadaya ordo mammalia, ti Mustela nivalis nepi ka Ursus maritimus jeung Mirounga leonina.


Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikibook logo
Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca

Citakan:Mammals Citakan:Carnivora


Crystal Clear app babelfish.png