Karyasari, Cikedal, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Karyasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCikedal

Karyasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikedal, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.