Kategori:Candi di Tatar Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Baheula mah di pada nyebutkeun yén di Tatar Sunda mah euweuh candi. Kadieunakeun, patilasan-patilasan/ruruntuk wangunan candi téh kagali di ditu di dieu. Bukti, yén kaadaban Hindu atawa Buda nu jadi kasang tukang diwangunna ieu wangunan kaagamaan téh kungsi ogé mekar di Tatar Sunda.

Artikel-artikel na kategori "Candi di Tatar Sunda"

5 kaca ti 5 di handap asup kana ieu kategori.