Kategori:Préféktur Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gifu Prefecture (岐阜県 Gifu-ken?) nyaeta salah sahiji préféktur aya di Wewengkon Chūbu, Wewengkon Chūkyō Jepang. Ibukotana nyaeta Kota Gifu.

Artikel utama kategori ieu nyaeta Préféktur Gifu.
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 4 subkategori ti 4.

A

G

K

U

Artikel-artikel na kategori "Préféktur Gifu"

2 kaca ti 2 di handap asup kana ieu kategori.