Kategori:Préféktur Ishikawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Préféktur Ishikawa (石川県 Ishikawa-ken) nyaeta salah sahiji préféktur aya di Wewengkon Chūbu di Pulo Honshū, Jepang. Ibukotana nyaeta Kota Kanazawa.

Artikel utama kategori ieu nyaeta Préféktur Ishikawa.


Shadow picture of Ishikawa Prefecture Préféktur Ishikawa
Flag of Ishikawa Prefecture
Kota-kota
Hakui | Hakusan | Kaga | Kahoku | Kanazawa (capital) | Komatsu | Nanao | Nomi | Suzu | Wajima
Distrik-distrik
Hakui | Hōsu | Ishikawa | Kahoku | Kashima | Nomi
  See also: Kacamatan jeung desa dumasar distrik edit
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.

Artikel-artikel na kategori "Préféktur Ishikawa"

Ieu kategori ngan ngawengku kaca di handap.