Kategori:Préféktur Shiga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

'Préféktur Shiga (滋賀県 Shiga-ken) nyaeta hiji préféktur di wewengkon Kansai (disebut oge Kinki) di Pulo Honshū, Jepang. Ibukotana nyaeta Otsu.

Artikel utama kategori ieu nyaeta Préféktur Shiga.


Shadow picture of Shiga Prefecture Préféktur Shiga
Flag of Shiga Prefecture
Kota-kota
Higashiōmi | Hikone | Kōka | Konan | Kusatsu | Maibara | Moriyama | Nagahama | Ōtsu (capital) | Ōmihachiman | Rittō | Takashima | Yasu
Distrik-distrik
Echi | Gamō | Higashiazai | Ika | Inukami
Distrik samemehna
Kanzaki | Koka | Kurita | Nishiazai | Sakata | Shiga | Takashima | Yasu
  Tempo ogé: Kacamatan jeung desa dumasar distrik edit
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 2 subkategori ti 2.

Artikel-artikel na kategori "Préféktur Shiga"

Ieu kategori ngan ngawengku kaca di handap.