Katibung, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Katibung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.01.08
Désa/kalurahan-

Katibung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kidul Citakan:Katibung, Lampung Kidul