Katulampa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elaeocarpus submonoceras
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
(unranked):
(unranked):
(unranked):
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
E. submonoceras
Ngaran binomial
Elaeocarpus submonoceras

Katulampa (Elaéocarpus submonoceras) Miq.

Ngaran lokal: nabol-tilos, pagapos, tabung-hangin (Pilipina)

Sebaran géograpis: Semenanjung Malaysia, Sumatra, Jawa, Bali, Kalimantan, jeung Pilipina.

Mangpaat: pikeun interior wangunan hampang, parahu, méja-korsi, peti, ukiran.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Priyadi et al. (2010). Five hundred plant species in Gunung Halimun Salak National Park, West Java: a checklist including Sundanese names, distribution and use. CIFOR, Bogor, Indonésia. ISBN 978-602-8693-22-6 [1]