Kaway XVI, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kaway XVI

Peta lokasi Kacamatan Kaway XVI
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kaway XVI nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Barat Citakan:Kaway XVI, Aceh Barat


Nuvola filesystems folder home.png