Kawoyang, Carita, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kawoyang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCarita

Kawoyang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Carita, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg