Kawungluwuk, Sukaresmi, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kawungluwuk
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Sukaresmi
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Unang Juarsah

Kawungluwuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg