Kebon Bawang, Tanjung Priok, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kebon Bawang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
KacamatanTanjung Priok

Kebon Bawang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanjung Priok, Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.