Kebon Bawang, Tanjung Priok, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kebon Bawang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanTanjung Priok

Kebon Bawang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanjung Priok, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.


Gnome-home.svg