Kebon Kelapa, Gambir, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kebon Kelapa
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Gambir

Kebon Kelapa nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Gambir, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg