Kebon Manggis, Matraman, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kebon Manggis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanMatraman

Kebon Manggis nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.