Kebonpedes, Tanah Saréal, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kebonpedes
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanTanah Saréal

Kebonpedes nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanah Saréal, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg