Kebonwaru, Batununggal, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Kebonwaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBatununggal
Reruntuhan imah anu parantos dirakrak di Jalan Anyer Dalem

Kebonwaru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Batununggal, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.