Kedaton, Bandar Lampung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedaton
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KotaBandar Lampung
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.71.01
Désa/kalurahan-

Kedaton nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandar Lampung, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kota Bandar Lampung Citakan:Kedaton, Bandar Lampung