Keira Knightley

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keira Knightley
OBE
Knightley, 2011
GumelarKeira Christina Knightley
26 Maret 1985 (1985-03-26) (yuswa 35)
Teddington, London, Britania Raya
KabangsaanBritania Raya
PagawéanAktris
Taun aktip1993–ayeuna
PasanganJames Righton (m. 2013)
Anak1
Kolotna

Keira Christina Knightley, OBE (/ˌkɪərə ˈntli/; gumelar 26 Maret 1985; umur 35 taun) nyaéta saurang aktris Inggris. Anjeunna damel di industri pilem Inggris Raya sareng Amérika Serikat sareng dibéntangan dina sababaraha drama Broadway and West End. Anjeunna meunang Empire Award sareng nampi seueur nominasi British Academy, Golden Globe, jeung Academy Awards.

Knightley parantos ngalaksanakeun saprak budak leutik dina tivi sareng mimiti ngahasilkeun pilem dina 1995.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hellomagazine.com. "Keira Knightley. Biography, news, photos and videos". hellomagazine.com. Diakses tanggal 2020-03-27. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg