Kejiwan, Susukan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kejiwan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSusukan

Kejiwan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Susukan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg