Kelenting

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelenting disebut ogé cewo nyaéta wadah paranti ngalembutkeun uyah. Wangunna saperti cengcelengan budak tina taneuh.[1] Sanggeusna uyah badag diasupkeun ka jero kelenting, tuluy kelentingna diasupkeun ka jero seuneu di hawu.[1] Lamun sora singpeletek di jerona geus eureun, hartina uyah geus lembut.[1]

Sumber[édit | édit sumber]

  1. a b c R.A. Danadibrata. 2006. Kamus Basa Sunda. Bandung: Kiblat Buku Utama.
Nulis.jpg