Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kemayoran
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi DKI Jakarta
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kemayoran nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cempaka Putih | Gambir | Johar Baru | Kemayoran | Ménténg | Sawah Besar | Senén | Tanah Abang



Nuvola filesystems folder home.png