Kembangan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kembangan

Peta lokasi Kacamatan Kembangan
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega 24,16 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 323.367 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kembangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png