Kemlakagede, Cirebon Barat, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kemlakagede
Kalurahan/Désa
Kemlakagede cirebon-kantor kuwu panorama 360 2020.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Barat

Kemlakagede nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cirebon Barat, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg