Kenawat, Laut Tawar, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kenawat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanLaut Tawar

Kenawat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Laut Tawar, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Laut Tawar, Aceh Tengah


Gnome-home.svg