Kendal, Astanajapura, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kendal
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Astanajapura

Kendal nyaéta salasahiji désa di kacamatan Astanajapura, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg