Kepies, Permata, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kepies
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanPermata

Kepies nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Permata, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Permata, Bener Meriah