Keranggan, Sekernan, Muaro Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Keranggan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanSekernan

Keranggan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sekernan, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Sekernan, Muaro Jambi